Du kan endast logga in med din e-postadress – inte, som tidigare, med ditt användarnamn. Kontakta oss om du har glömt vilken e-postadress du registrerat.
Denna inloggningssida är endast för uppfödare, butiker och kliniker. I dagsläget håller vi på att återuppbygga Pet Care Club och du kan för tillfället tyvärr inte logga in i klubben.

Vi vill säkerställa att ni känner er helt trygga i ert köp av Royal Canins foder, därför har vi en Nöjd kundgaranti.

Är varken du eller din katt/hund helt nöjd så får du lämna tillbaka förpackningen i den butik eller klinik där ni köpte produkten. För att utnyttja garantin tar du med dig originalförpackningen med ca 2/3 av innehållet kvar samt kvittot, så får du byta till en ny produkt eller pengarna tillbaka.

Det gör att du som konsument kan känna dig trygg om ditt djur av någon anledning inte vill äta fodret samt att ni kan prova er fram till det bäst anpassade fodret för just ditt djur.

100% Nöjd kundgaranti

  • Hög smaklighet – Säkerställs genom utvalda naturliga råvaror
  • Omega 3 & 6 – Stärker smältbarheten, hud, päls och leder
  • Exklusiva råvaror – Fodrets höga smältbarhet ger små avföringsmängder

Vi på Royal Canin Sverige AB tar fullt ansvar för våra produkter som säljs av våra återförsäljare inom Sverige. När det gäller internationella återförsäljare hänvisar vi produktfrågor och reklamationer till dem.