Vi använder cookies. Det är små textfiler som lagras på din dator och som används för att göra upplevelsen på sajten bättre. Läs mer.

För de ränder som aldrig går ur

Precis som hos oss människor finns det något hos varje katt och hund som gör den individen unik. Det blir särskilt tydligt när man pratar om raskatter och rashundar, eftersom de avlats fram just på grund av sina utmärkande egenskaper. På Royal Canin är det en av drivkrafterna bakom vårt arbete med rasanpassade foder för till exempel bengalkattens fina päls och schäferns känsliga mage. Så att varje katt och hund kan fortsätta vara den bästa versionen av sig själv. Generation efter generation.

Rasfoder för din katt

Här kan du som kattägare läsa mer om vad rätt rasfoder kan göra för din katts hälsa och välmående. Du kan också ta del av lite kuriosa kring några utvalda kattraser och var du hittar närmsta butik.

Läs mer här

Rasfoder för din hund

Alla hundraser är unika. Läs mer om hur rätt foder kan hjälpa din hund till en bättre hälsa, några korta berättelser om fyra utvalda hundraser samt var du hittar rätt foder nära dig.

Läs mer här

Byt foder i fyra steg

Att byta foder är inget som bör ske över en natt, utan helst något som bör fasas in. Här får du en enkel beskrivning av hur du byter på ett sätt som känns bra för ditt djur.

Läs mer här

TÄNKVÄRT OM FODER

I vår foderfilosofi kan du läsa om några av de viktigaste frågorna vi ställer oss när vi utvecklar våra foder.

Läs vår foderfilosofi

BLI MEDLEM OCH FÅ SMAKRABATT

I Pet Care Club får du som medlem ta del av förmånliga erbjudanden, inspiration och nyheter som rör hund och katt – helt utan kostnad. Just nu får dessutom alla nya medlemmar smakrabatt på våra rasfoder. Gå in och registrera dig redan idag så skickar vi en rabattkod till dig via e-post.

Gå till pet care club