Du kan endast logga in med din e-postadress – inte, som tidigare, med ditt användarnamn. Kontakta oss om du har glömt vilken e-postadress du registrerat.
Denna inloggningssida är endast för uppfödare, butiker och kliniker. I dagsläget håller vi på att återuppbygga Pet Care Club och du kan för tillfället tyvärr inte logga in i klubben.

Våra klubbar

Ta del av fördelaktiga erbjudanden, bonusprogram – eller bara nyttig information. Vare sig du är uppfödare, omtänksam ägare eller aktiv jägare finns det alltid en klubb hos oss på Royal Canin som passar dina behov.

Pet Care Club

*På grund av tekniska problem är befintliga Pet Care Club profiler inte tillgänglig för tillfället. Vi arbetar hårt för att lösa problemet. Vi beklagar besväret!*

I Pet Care Club har vi samlat viktig och nyttig information för att hjälpa dig att göra livet för ditt djur ännu bättre. Här har vi även samlat alla våra erbjudanden, information om värdecheckar och annat matnyttigt. Skapa din profil och gör livet med dina djur ännu roligare!

Till Pet Care Club

Breeder club

Royal Canin Breeder Club fokuserar på dig som är registrerad uppfödare eller tjänstehundsförare. Genom att bli medlem i Breeder Club får du, bland annat, tillgång till en mängd fördelaktiga erbjudanden samt möjligheten att köpa foder till medlemspriser.

Till Breeder club

Jägarklubben

För dig som är aktiv jägare med giltigt jaktkort har vi skapat Royal Canin Jägarklubb. Som medlem i klubben får du tillgång till en mängd fördelar som bonus på dina foderköp, intressanta nyhetsbrev samt möjligheter till såväl kostnadsfri utbildning som rådgivning.

Till Jägarklubben