Du kan endast logga in med din e-postadress – inte, som tidigare, med ditt användarnamn. Kontakta oss om du har glömt vilken e-postadress du registrerat.
Denna inloggningssida är endast för uppfödare, butiker och kliniker. I dagsläget håller vi på att återuppbygga Pet Care Club och du kan för tillfället tyvärr inte logga in i klubben.
Hem Foderkunskap

Foderkunskap

Kunskap och respekt för katter och hundar

Djuren är utgångspunkten vid all vår produktutveckling. Det innebär att vi sätter katten och hunden i centrum. Så har vi gjort i snart 50 år.

Förr var det bara tal om att ge djuren tillräckligt med näring för att säkra deras överlevnad. Nu har det utvecklats en kosthållning med målsättningen att ge oss friskare och mer aktiva sällskapsdjur.

Djupare kunskap ger komplexa foder som bidrar till att vårda djurens hälsa

Tack vare en djupare kunskap om kroppens funktioner och de positiva effekter vår naturliga omgivning har på hälsan, som exempelvis växtextrakt, mineraler och olika typer av proteiner, kan vi idag ta ännu ett steg med fokus på att fodret ska vårda hälsan och förebygga sjukdomar. Varje födoämne tillför särskilda näringsämnen och har sin speciella roll för att de olika organen ska fungera.

Här kan du som jobbar på klinik finna mer information om våra produkter

Här nedan kan du bland annat ta del av foderfakta, vår foderfilosofi och även fakta om djurens näringsbehov.