Vi använder cookies. Det är små textfiler som lagras på din dator och som används för att göra upplevelsen på sajten bättre. Läs mer.
Hem Katt Kattkunskap

Kattkunskap

Lär dig mer om katten

Katten är en fantastisk vän. Mångsidig, social och ändå vild. Att kunna en del om sin kära vän hjälper både dig och katten till en fin samvaro, men också katten till ett friskare liv. Här finns nästan allt du vill veta om katten! Lär dig mer om kattens anatomi, fysiologi, päls, hygien och mycket annat. Du kan klicka dig vidare för att lära dig mer om kattens foder och näring, parasiter och sjukdomar som kan drabba katten

Katten i fokus – det bygger vår kunskap på

Royal Canin har ett stort forsknings- och utvecklingscenter i södra Frankrike där forskare, näringsspecialister och experter har utvecklat foder till våra fyrfota vänner i över 40 år. Kunskapen och respekten för katters och hundars speciella näringsbehov har alltid varit och är Royal Canins mål.

Just sambandet mellan näring och hälsa är en stor del av Royal Canins filosofi, som bygger på kunskap och respekt. Du vet väl att du alltid är välkommen att kontakta oss om du har några foderfrågor?